Testimonials

Hieronder vindt u enkele van onze klantreferenties.

subway

"BijBanen.nl heeft zich als commodity product onderscheiden"

"Via het jaarlijkse bijbanenonderzoek van BijBanen.nl kwam ik in 2010 in contact met BijBanen.nl. Ik kijk zeer positief terug op de samenwerking met BijBanen.nl de afgelopen twee jaar. BijBanen.nl heeft zich bij ons altijd als businesspartner gepositioneerd en heeft zich daarmee als commodity product onderscheiden. BijBanen.nl heeft alle parttime vacatures van de onze organisatie geïndexeerd. Daarnaast hebben wij ook targeted mailings en dergelijke ingezet met een goed resultaat als gevolg! De sterke punten van de organisatie vind ik de flexibiliteit en het lef om technologisch partner te zijn."

Jeroen Kneppers – Directeur Detailresult

Axxicom

"BijBanen.nl is onze partner in studentenrecruitment"

"Wij en onze relaties zijn heel blij met BijBanen.nl als partner in studentenrecruitment. Traditioneel werft Mise en Place de nieuwe generatie toppers dankzij mond-tot-mond-reclame; BijBanen.nl ondersteunt ons perfect met het online gedeelte. BijBanen.nl denkt net als wij in mogelijkheden en vooral in synergie. Ze zijn een snelle schakel. Zo hebben we elkaar geholpen tijdens de crisis en versterken we onze band naar de toekomst om de arbeidskrapte van de toekomst voor te zijn. Samen investeren we in belangrijke filters om nog beter op de behoeften van onze relaties in te gaan. Mise en Place heeft voor de komende jaren hun partnership met BijBanen.nl al vastgelegd."

Philomena Quaedvlieg – Marketing & Communicatie Mise en Place

Republicm

“BijBanen.nl is op goed op de hoogte van specifieke wervingsvraagstukken”

"We zijn erg tevreden over onze samenwerking met BijBanen.nl. Veel van onze sollicitanten zijn van hen afkomstig. De kandidaten zijn in de meeste gevallen zeker geschikt voor onze vacatures. Er is een automatische koppeling tussen onze eigen recruitmentsite en BijBanen.nl. Sollicitaties komen zo rechtstreeks in ons recruitmentsysteem terecht en vacatures worden automatisch doorgeplaatst. Het kost ons relatief weinig tijd en we krijgen er een heleboel extra kandidaten voor terug.
BijBanen.nl is erg flexibel en kan snel schakelen. Bij lastige vacatures wordt meteen actie ondernomen om te kijken welke extra middelen ingezet kunnen worden om de vacatures onder de aandacht te brengen. Ze denken mee met de klant en zijn goed op de hoogte van de specifieke wervingsproblematiek en –vraagstukken van de klant."

Sanne Provoost – Marketing & Communicatie CSU Cleaning Services

Voor de beste deal nemen wij graag contact met u op

*
*
*