Over
Bijbanen.nl

Onderdeel van YoungCapital

Bijbanen.nl is onderdeel van YoungCapital, Nederlands grootste uitzender van de nieuwe generatie. Via een uitgebreid online netwerk staan wij in contact met ruim 5 miljoen jonge talenten. Ambitieuze studenten en jonge professionals die we in contact brengen met topwerkgevers.

Bijbanen.nl brengt jou direct in contact met interessante bedrijven die op zoek zijn naar parttime medewerkers. Ook als je afgestudeerd bent, hebben wij leuke vacatures. Voor jou betekent dit een makkelijke manier om snel in contact te komen met een leuk bedrijf waar je naast je studie geld kunt verdienen en werkervaring kunt opdoen.

Wij hebben ambitie!

En daarom zijn wij ook internationaal actief. Naast onze zes Nederlandse jobboards kun je ons vinden in de volgende landen: Duitsland, België, Frankrijk, Zweden, Spanje, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk. Het is onze ambitie om studenten in heel Europa in contact te brengen met de beste werkgevers.

Solliciteer via onze app

Wij snappen dat je geen zin hebt in lange en ingewikkelde sollicitatieprocedures. Daarom kun je met de StudentJob App razendsnel mobiel solliciteren. Heb je jouw droombaan gevonden? Solliciteer dan direct via de app. Neem in de app ook een videomotivatie op, en voeg die makkelijk toe aan je sollicitatie. Wanneer kun jij beginnen?

De Studentjob app

Ook als werkgever zit je goed bij Bijbanen.nl

  • Met ruim 350.000 werkzoekenden is er altijd een geschikte kandidaat
  • Makkelijk en snel toegang tot jong talent
  • Zoek zelf in onze CV database
  • Gemakkelijk en voordelig vacatures plaatsen en wijzigen
  • Je vacature is goed vindbaar via Google

De statistieken van ons internationale netwerk

0K

Inschrijvingen
laatste 31 dagen

0K

Inschrijvingen
laatste 12 maanden

0M

Totaal inschrijvingen

In het kort

2015

Vanaf januari is Bijbanen.nl onderdeel van YoungCapital.

2014

Lancering van YoungCapital als holding van StudentenWerk, StudentJob International, YoungCapital en YoungCapital Professionals. Voor de derde maal bekroond tot Flexspecialist van het Jaar en voor de vierde maal tot Best Managed Company. Finalist Erasmus Innovatie Award.

2013

Start Ineke Kooistra als algemeen directeur bij StudentenWerk. Tweede maal winnaar Flexspecialist van het Jaar en derde maal bekroond tot Best Managed Company.

2012

Winnaar Flexspecialist van het Jaar en voor de tweede keer bekroond tot Best Managed Company. Opening vestiging StudentenWerk Zwolle, Haarlem en Almere. Oprichting studentenzorgverzekeraar Besured. Database StudentenWerk bereikt 1 miljoen kandidaten.

2011

Lancering StudentJob USA. Opening vestiging YoungCapital Enschede en 2e vestiging Amsterdam. Winnaar "Best managed company 2011".

2010

Lancering StudentJob UK, StudentJob Austria en lancering bijbaan.nl. Opening van de eerste overheidsvestiging voor Rijksoverheid in Den Haag. Opening vestiging Breda. Oprichting YoungCapital weblog. Nominatie Ernst & Young Entrepreneur of the Year 2010.

2009

Opening eerste kantoor in België te Antwerpen en lancering Belgische site StudentJob.be. Lancering websites in Frankrijk en Spanje. Opening kantoor YoungCapital op de TU te Eindhoven. Nationaal winnaar van de High Growth Award 2009 en genomineerd voor de FD Gazellen Award. Het aantal ingeschreven kandidaten in de database passeert de 500.000.

2008

Opening kantoren StudentenWerk te Leiden, Alkmaar, Amersfoort, Leeuwarden, Den Bosch, Maastricht. Lancering eerste buitenlandse StudentenWerk site onder de naam StudentJob.de

2007

Opening kantoren StudentenWerk in Den Haag, Amsterdam, Tilburg en oprichting StudenDBase B.V. en Peoples Media B.V.

2006

Opening kantoren StudentenWerk in Rotterdam, Arnhem, Groningen en overname van ICT-bedrijf Noxa B.V.

2005

Opening vestiging StudentenWerk in Utrecht en oprichting CN IT detachering.

2004

Start en oprichting CareerNetwork werving en selectie.

2003

Opening vestiging StudentenWerk in Eindhoven en oprichting CareerNetwork Payroll B.V.

2002

Eerste medewerker in dienst.

2001

Betrekking van het eerste kantoorpand te Hoofddorp. De eerste 10.000 kandidaten hebben zich ingeschreven in de database.

2000

Registratie domein www.studentenwerk.nl en lancering van de eerste StudentenWerk site.