Welkom bij Bijbanen.nl

Bijbanen.nl is een vacaturebank voor studenten en net-afgestudeerden met een mbo-, hbo- en wo (Bachelor of Master) achtergrond die op zoek zijn naar parttime- of fulltime vacatures. Onze database bevat meer dan 166.570 kandidaten, met dit bereik zijn uw vacatures snel ingevuld.

Wat zijn uw voordelen?

  • Duizenden jonge hoogopgeleiden kandidaten bezoeken dagelijks onze sites en zien uw vacature(s);
  • Uw vacature is meteen goed vindbaar in Google;
  • U kunt een gratis bedrijfsprofiel aanmaken en zelf 24/7 vacatures plaatsen;
  • Wij kunnen matchende kandidaten gepersonaliseerd en direct informeren over uw vacature(s);
  • U kunt eenvoudig online onbeperkt uw vacatures wijzigen;
  • Met onze ruime ervaring helpen wij u met passend advies over gesponsorde reclame en Employer Branding.

Ons online bereik in cijfers:

Aantal aanmeldingen per week Aantal kandidaten in de database van Bijbanen.nl Aantal pageviews per maand Aantal unieke bezoekers per maand Totaal aantal kandidaten in ons database van StudentJob Nederland.
Totaal aantal kandidaten in de database van StudentJob International
51+ 166.570+ 26.355+ 8.023+ 1.200.000+ 4.200.000+

Waar zijn studenten en starters naar op zoek?

Studenten zoeken

Onze diensten

Wilt u gebruik maken van meerdere diensten tegelijk? Neem dan gerust contact op met ons salesteam om te kijken hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. U kunt ons bereiken op:

+31 (0)23 - 8000 180

 info@bijbanen.nl

Basisvacature

Probeer nu ons jobboard en plaats jaarlijks vijf gratis vacatures. U kunt ook kiezen uit een Basisvacature voor €99,-. Richt u liever de pijlen op studenten in heel Nederland die op zoek zijn naar een bijbaan? Plaats dan een landelijke vacature voor €319,-. (Alle betaalde vacatureplaatsingen verschaffen direct toegang tot contactgegevens van sollicitanten. Geschikte kandidaten zien ook uw vacature in onze vacaturenieuwsbrief).

TopJob

Bij een upgrade van een Basisvacature naar een Topvacature, wordt uw vacature op onze homepage geplaatst voor nog meer exposure. Ook wordt uw vacature extra uitgelicht in de zoekresultaten. Dat is nog niet alles. Uw vacature wordt ook doorgeplaatst op twee van onze andere jobboards. En dat voor maar 50 euro!

Company branding

Wilt u meer zichtbaarheid voor uw merk en uw vacatures? Kies dan voor een banner op onze homepage (voor nog betere employer branding).

Matchmailing

Wilt u matchende kandidaten direct benaderen? Dan kunt u kiezen uit een gepersonaliseerde e-mail mailing. Meer weten? Bel ons gerust op +31 (0)23-8000 180 of mail ons op info@bijbanen.nl