Welkom bij Bijbanen.nl

Bijbanen.nl is een vacaturebank voor studenten en net-afgestudeerden met een mbo-, hbo- en wo-studenten (Bachelor of Master) die op zoek zijn naar parttime- of fulltime medewerkers. In onze database van meer dan 166.570 kandidaten, vindt u geheid een geschikte kandidaat!Wat zijn de voordelen?

  • U kunt een gratis bedrijfsprofiel aanmaken;
  • U heeft direct contact tot jong talent;
  • U kunt eenvoudig en onbeperkt uw vacatures wijzigen;
  • Uw vacature is goed vindbaar met Google;
  • Passend advies over mailing campagnes, gesponsorde Reclame en Corporate Branding.

Cijfers:

Aantal aanmeldingen per week Aantal kandidaten in de database van Bijbanen.nl Aantal pageviews per maand Aantal unieke bezoekers per maand Totaal aantal kandidaten in ons database van StudentJob Nederland.
Totaal aantal kandidaten in de database van StudentJob International
51+ 166.570+ 26.355+ 8.023+ 1.200.000+ 4.200.000+

Waar zijn studenten en starters naar op zoek?

Studenten zoeken

Onze diensten

De prijzen van al onze diensten zijn exclusief BTW. Wilt u gebruik maken van meerdere diensten tegelijk? Neem dan gerust contact op met ons salesteam om te kijken hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. U kunt ons bereiken op:

+31 (0)23 - 8000 180

 info@bijbanen.nl

Basisvacature

Probeer nu ons jobboard en plaats jaarlijks vijf gratis vacatures. U kunt ook kiezen uit een Basisvacature voor €99,-. Richt u liever de pijlen op studenten in heel Nederland die op zoek zijn naar een bijbaan? Plaats dan een landelijke vacature voor €319,-. (Alle betaalde vacatures verschaffen direct toegang tot contactgegevens van sollicitanten. Ook krijgen de kandidaten een nieuwsbrief met de matchende vacatures).

TopJob

Bij een upgrade van een Basisvacature naar een Topvacature, wordt uw vacature op onze homepage geplaatst, waar het goed opvalt. Ook wordt het uitgelicht in de zoekresultaten. Dat is nog niet alles. De vacature wordt ook doorgeplaatst op twee andere jobboards. En dat voor maar 50 euro!

Company branding

Wilt u meer zichtbaarheid voor uw merk en uw vacatures? Kies dan voor een banner op onze homepage (waarbij de kandidaten één muisklik verwijderd zijn van uw vacatures) of wilt u weten wat de overige mogelijkheden zijn? Bel ons gerust op +31 (0)23- 8000 180 of mail ons op info@bijbanen.nl

Matchmailing

Wilt u matchende kandidaten direct benaderen? Dan kunt u kiezen uit een Direct Mailing of een HTML-mailing. Bent u geïnteresseerd? Bel ons gerust op +31 (0)23-8000 180 of mail ons op info@bijbanen.nl

* Na 30 dagen zijn de vacatures verlopen. Wilt u de vacature(s) verlengen? Dan kunt u bellen of een e-mail sturen naar: info@bijbanen.nl