Veelgestelde vragen

Over BijBanen.nl

Ik wil een vacature plaatsen op BijBanen.nl

Wanneer u een vacature wilt plaatsen kunt u het best direct contact met ons opnemen via 073 612 16 14. Ook is het mogelijk om hier (link naar contactformulier, kan dat?) ons contactformulier in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Wat doet BijBanen.nl?

BijBanen.nl is het grootste online jobboard voor bijbanen en parttime vacatures. De doelgroep waar BijBanen.nl zich op richt zijn 13 tot 26-jarigen. Op BijBanen.nl kunt u uw vacatures plaatsen die betrekking hebben op parttime- of vakantiewerk en stages voor deze doelgroep.

Hoe kan ik BijBanen.nl bereiken?

U kunt ons per mail bereiken via info@bijbanen.nl of telefonisch via 073 612 16 14. U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier.

Zijn er kosten verbonden aan BijBanen.nl?

Wij vragen u een vergoeding voor het plaatsen van vacatures. Welk bedrag u betaalt, hangt af van welke dienst en/ of welk pakket u gebruik wilt maken.

Wie heeft er toegang tot mijn bedrijfsgegevens?

Alle gegevens worden met vertrouwelijk behandeld door BijBanen.nl, StudentenBureau (zusterorganisatie) en Laurens Simonse Groep (moederorganisatie). Wij zullen enkel gebruik maken van uw gegevens wanneer er zich aanleidingen voordoen die betrekking hebben op één of meerdere van uw vacatures.

Wat is de functie van mijn dashboard?

Na uw aanmelding bent u ingeschreven bij de website BijBanen.nl. Door in te loggen op onze website komt u terecht op uw persoonlijke pagina, uw dashboard. Vanuit dit dashboard kunt u onder andere uw vacatures beheren en zoeken naar kandidaten in de CV database.

Wat gebeurt er als ik mijn wachtwoord vergeten ben?

Wanneer u uw wachtwoord bent vergeten, dan klikt u op "wachtwoord vergeten". Hierna ontvangt u via uw e-mailadres een e-mail met daarin uw wachtwoord. Wanneer u niet meer weet met welk e-mailadres u een account heeft aangemaakt, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Hoe lever ik een vacature aan?

Wanneer u een vacature aanmaakt, kunt u gebruik maken van onze standaard opzet waarin u de vacaturetekst in de tekstvlakken kunt invullen. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Hoelang blijft mijn vacature actief op de website staan?

Uw vacature blijft altijd 28 dagen online staan. Na deze periode kunt u uw vacature verlengen. Een vacature dient daarnaast altijd minimaal 5 dagen online te staan.

Ik wil wijzigingen aanbrengen in mijn vacature, kan dit?

Als u een vacature op BijBanen.nl zet, krijgt u eerst altijd een voorbeeld van de vacature te zien zoals jongeren hem op de website tegen zullen komen. Na plaatsing is het niet meer mogelijk om wijzigingen in de vacature aan te brengen. Wel kunt u even contact opnemen met het team van BijBanen.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Ben ik verplicht in te gaan op een sollicitatie van een kandidaat?

U bent niet verplicht in te gaan op iedere sollicitatie. Toch verzoeken wij u vriendelijk om een reactie te geven op de sollicitanten die niet voldoen aan uw eisen. Hierdoor weet een sollicitant dat hij of zij verder zal moeten zoeken naar een andere vacature. Voor uw gemak kunt u gebruik maken van een automatische afwijsbrief die u naar kandidaten kunt versturen die niet voldoen aan uw criteria.